Szállítási és fizetési feltételek

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

A MindfulMama webáruházban megrendelt termékek és a szállítás lehetséges költségeinek kiegyenlítésére egy féle lehetőség kínálkozik a vásárlás folyamatában:

·         Internetes bankártyás fizetés

 

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, MasterCard)

A fizetésed a Shopify nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, és Mastercard kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

 

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A Mindful Mama Mozgalom webshopban megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre. A megrendelt termékek kiszállítását a GLS vagy a Packeta futár cég végzi, aki a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen három alkalommal próbálja meg a kézbesítést teljesíteni. 

A GLS futárszolgálat elérhetősége, ügyfélszolgálata:

https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

A Packeta futárszolgálat elérhetősége:

https://www.packeta.com/contact

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni és az átvételi elismervényt aláírni. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.

Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása a szállításnál felmerülő probléma esetén, a Mindful Mama Mozgalom webáruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli. 

KISZÁLLÍTÁSRA A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN?

A szállítás pontos időpontjáról és a fontos vonatkozó részletekről minden esetben a megrendelést visszaigazoló emailben tájékoztatunk Téged. A házhozszállítás időpontja a készleten lévő termék esetében a megrendelést követő 2-5 munkanap.

MENNYIBE KERÜL A TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA?

Minimális rendelési összeg nincs. Megrendelésedet a nap 24 órájában leadhatod.  

Magyarországi és ausztriai kiszállítás esetén a termékek szállításának díja:

  •  0 - 20 000 Ft rendelési végösszeg esetén 1290 Ft

  • 20 000 Ft értékű rendelés felett ingyenes

Magyarország határain túl az alább felsorolt egységes kiszállítási díjakon tudjuk a csomagokat banki előre utalás vagy bankkártyás vásárlás esetén eljuttatni az általad megadott címre:

 

Ország

Bruttó szállítási költség

Csehország

                2 990 Ft

Szlovénia

                2 990 Ft

Franciaország

                2 990 Ft

Horvátország

                2 990 Ft

Lengyelország

                2 990 Ft

Románia

                2 990 Ft

Szlovákia

                2 990 Ft

Németország

                2 990 Ft

Hollandia

                2 990 Ft

Belgium

                2 990 Ft

Luxemburg

                2 990 Ft

 

Ha ezektől eltérő országokba szeretnéd szállíttatni a kért termékeket, kérlek kerress meg minket a hello@mindfulmamamozgalom.com email címen.