MINDFUL MAMA ŐSZI KIHÍVÁS - STRESSZBŐL NYUGALOM

A 7 napos kihívás az Anyukáknak szól, akik szeretnék a mindennapi stresszt mindful pillanatokra lecserélni, úgy, hogy ezek a pillanatok valójában nagyon hatékony mindful gyakorlatok, melyek az idegrendszert nyugtatják és nagyon könnyedén beépíthetőek a hétköznapokba. A nehéz időszak amiben voltunk, vagyunk, mindenkit próbára tesz. Márpedig az anyákat fokozottan stressz érheti, hisz a kimerültség, fáradtság, szorongás, kialvatlanság és társai nagyon sokunkat érintenek. Ennek az őszi kihívásnak a célja, hogy a fáradt, stresszes állapotból, egy kiegyensúlyozott, nyugodt lelkiállapotot varászoljunk. Olyan mindful gyakorlatokat hozok Nektek, amik külön-külön is kivállóak, maximum 5 percet vesznek igénybe minden nap, illetve együtt egy szuper mindful jógaórát képeznek. A cél tehát, hogy minden nap 5 percet szánjunk magunkra - a befektetett idő megtérül.

 

A kihívás fontos eleme a légzés és a légzőgyakorlatok. Hisz a lélegzet intuitívan kapcsolódik az elméhez. Amilyen a lélegzetünk, olyan az elménk.

Ha a lélegzet nyugtalan és izgatott, akkor a tudat is nyugtalan és izgatott. Ha a légzés uralt, akkor a jógi tudata szilárd és kiegyensúlyozott.” (Hatha-jóga pradípika)

És amint megtanuljuk irányítani a lélegzetünket, elkezdjük megváltoztatni és megtörni a tudat régi mintázatait. Energiát szabadítunk fel és újjáélesztjük magunkat. Tehát, lélegezzünk anyukák! :)


Részletek:

A kihívás október 23-tól - október 29-ig tart.

1 héten keresztül, minden nap hozok Nektek a Mindful Mama Mozgalom Facebook és Instagram oldalán egy gyakorlatot, ami az adott napra szól. Az első napot egy légzőgyakorlattal kezdjük, és a légzőgyakorlatok végigkísérik a kihívást, mindegyik jógapóznál ott lesznek.

A feladat egyszerű és nagyszerű, csináld meg ezeket a gyakorlatokat, amikor csak tudod (legjobb este), hogy a napjaid könnyedséggel legyenek teli :) Ha úgy érzed szimpatikus a kihívás, vidd hírét, hogy minél több anyukához eljusson és segítsen nekik elindulni egy rendszeres mindfulness gyakorlás felé.

+ MINDFUL meglepetések:

Ha regisztrálsz is a kihívásra, azaz kitöltöd ezt a rövid kérdőívet, akkor a következő letölthető, meglepiket is küldöm Neked:
- egy mindfulness kérdőívet, mely segít megtudni, mire is van szükséged a jelen időszakban és milyen mindfulness gyakorlatok a legideálisabbak számodra
- egy feladatot, melyben a jelenlegi témát ami épp foglalkoztat tudod jobban megvizsgálni
- egy csodás kényeztető szépség receptet, amit magadnak el tudsz készíteni
- egy letölthető őszi mindfulness játékot a családnak

Vágjunk bele, már csak regisztrálnod kell és indulhat a mindful jóga :)Vendégh Krisztina - anya, Mindful Mama Mozgalom alapítója, jógaoktató


Régebbi bejegyzések Új bejegyzés


Hozzászólok

Felhívjuk figyelmét, hogy a hozzászólás csak jóváhagyás után van közzétéve.